Auto op de kant na aanrijding op Shakespearelaan in Eindhoven

1
Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

EINDHOVEN – Een auto is donderdagmiddag op zijn kant beland na een aanrijding op de Shakespearelaan in Eindhoven. De bestuurster is door omstanders uit haar auto gehaald en nagekeken door ambulancepersoneel. Het ongeval gebeurde nadat een andere auto hard achteruit reed en de andere auto over het hoofd zag. De wagen is flink beschadigd en moest door een bergingsbedrijf worden afgevoerd.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Sem van Rijssel / SQ Vision


1 REACTIE

Comments are closed.