Forse schade na ongeval twee auto’s op kruising in Breda

0
Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

BREDA – Donderdagmiddag gebeurde er een ongeval op de kruising Mathenessestraat met de Loevesteinstraat in Breda. Een auto kwam uit de Mathenessestraat en verleende geen voorrang aan een auto die door de Loevesteinstraat reed. Een aanrijding was het gevolg. De schade aan de voertuigen was groot. Politie en ambulance kwamen ter plaatse. Er bleek niemand ernstig gewond geraakt te zijn.

Een berger heeft de auto’s getakeld en afgevoerd. Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Claxon
De claxon van een van de auto’s was door de aanrijding aan gegaan, en zorgde voor hinderlijk veel geluid. Een ambulancier kreeg de auto stil door een zekering te verwijderen. Door het ongeval ontstond een behoorlijke verkeersopstopping op onder andere de zuidelijke rondweg en de Heerbaan. Een berger heeft de weg weer vrij gemaakt door beide voertuigen af te slepen.

Een zekering werd verwijderd om de claxon te stoppen. Foto: Tom van der Put – MaRicMedia
Foto: Tom van der Put – MaRicMedia