Gewonde bij ongeval met fietser, scooter en auto in Eindhoven

0
Foto: SQ Vision Mediaprodukties

EINDHOVEN – Bij een ongeval op de Meclenburgstraat in Eindhoven is donderdagmorgen een scooterrijdster gewond geraakt. Een fietser kwam rond 8.20 uur uit de Maria Stuartstraat en fietste tussen de stilstaande auto’s door linksaf de Mecklenburgstraat op. Daarbij zag hij een scooterrijdster die uit de richting van Gestel kwam over het hoofd. Beide kwamen daardoor tegen een van de stilstaande auto’s terecht.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties

Ziekenhuis
De scooterrijdster is door de ambulancedienst met verwondingen in haar gezicht overgebracht naar het ziekenhuis. De fietser raakte slechts lichtgewond. Hij is door ambulancemedewerkers nagekeken en kon op eigen kracht naar de huisarts. De auto raakte licht beschadigd. De Mecklenburgstraat was een tijdje afgesloten voor het verkeer maar is inmiddels weer open.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties