(VIDEO) Groot politieonderzoek naar zedenmisdrijf in Van Sonsbeeckpark in Breda

0

BREDA – De politie is donderdagmorgen in het Burgemeester van Sonsbeeckpark in Breda begonnen met een groot onderzoek naar een zedenmisdrijf. Een groot deel van het park is met rood-witte linten afgezet.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Twee fietsen
In het park zijn op verschillende plekken twee fietsen achtergebleven. Een rechercheur heeft in de struiken bij een van de fietsen onderzoek verricht en er een kledingstuk veiliggesteld. Wat er precies is voorgevallen is niet bekend. De politie doet uit privacyoverwegingen verder geen mededelingen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1499″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia