Hekwerk vliegt tegen ruit van autoshowroom na ongeval in Oisterwijk

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

OISTERWIJK – Een auto is donderdagmiddag rond 14.20 uur rechtdoor gereden bij de rotonde van de Sprendlingenstraat en Bedrijfsweg in Oisterwijk. Vermoedelijk heeft de bestuurster haar gas ingedrukt ipv de rem. Twee omstanders die een rondje aan het lopen waren in hun lunch pauze konden net op tijd weg springen. Een van hen probeerde over een hek te springen en de andere sprong de andere kant op om aan de auto te ontsnappen.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Hekwerk tegen showroom
De automobiliste reed tegen het hek van een garagebedrijf. Dat hek vloog enkele meters verderop tegen een ruit van de showroom. Er ontstond een gat in het raam. De vrouw raakte lichtgewond. De twee omstanders kwamen met veel schrik vrij. De ravage was behoorlijk. Het garagebedrijf heeft de auto afgesleept.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media