Bestuurder ramt lantaarnpaal op monnikenweg in Geertruidenberg

0
De bestuurder ramde een lantaarnpaal. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

GEERTRUIDENBERG – In Geertruidenberg heeft een bestuurder vrijdagavond veel geluk gehad bij een ongeval op de Monnikenweg. Waarschijnlijk heeft de bestuurder geen rekening gehouden met het natte wegdek waardoor hij de bocht miste en een lantaarnpaal ramde. Er waren geen andere weggebruikers bij het ongeval betrokken. 

De man wilde de auto weg laten takelen door een kraan. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Lichtgewond 
De bestuurder is door het gealarmeerde ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

Berger
De auto is waarschijnlijk Total loss en zal door een berger getakeld worden. De ouders van de man wilde de auto weg laten takelen door een kraanwagen maar dat werd door de politie voorkomen en overgelaten aan een bergingsbedrijf.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1504″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]