Gaslek tijdens werkzaamheden aan Kloosterstraat in Roosendaal

0
Foto: Christian Traets - MaRicMedia

ROOSENDAAL – Aan de Kloosterstraat in Roosendaal is tijdens werkzaamheden een gaslek ontstaan. De brandweer werd rond 14.20 uur gealarmeerd voor de gaslek. Door nog onbekende oorzaak zou tijdens de werkzaamheden het lek zijn ontstaan. De gaslucht was goed ruikbaar in de straat. De Kloosterstraat werd voor het verkeer afgesloten.

De brandweer voerde metingen uit. Foto: Christian Traets – MaRicMedia

Ramen en deuren gesloten
Bewoners van de naastgelegen Hogestede werden geadviseerd om deuren en ramen gesloten te houden. Netbeheerder Enexis kwam ter plaatse om het lek te dichten. De brandweer verrichten metingen. Doordat ouders hun kinderen wilden ophalen bij de basisschool Jeroen Bosch, ontstond er een kleine verkeerschaos op de kruising met de Burgemeester Prinsensingel.

Foto: Christian Traets – MaRicMedia

Metingen
Uit de metingen van de brandweer kwamen geen bijzonderheden waardoor ouders hun kinderen te voet konden ophalen. De auto’s moesten elders worden geparkeerd.