Vrouw ademt rook in bij brandmelding in flat Eindhoven

0
Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

EINDHOVEN – Donderdagmiddag rond 17.45 uur kreeg de brandweer een melding van een woningbrand op de derde etage van een flat aan de Generaal de Carislaan in Eindhoven. Buurtbewoners zagen rook uit een woning komen. Op kloppen en bellen werd niet gereageerd.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

Pan op het vuur
Tijdens het aanrijden van de brandweer kwam de bewoonster echter thuis. Er stond nog een pan op het vuur. Ze haalde deze van het fornuis en zette deze in de douche. Hierbij ademde ze wel rook in. De brandweer arriveerde en hoefde alleen de woning te ventileren.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

Ambulance
Voor de vrouw werd, mede omdat ze zwanger was, een ambulance geregeld. Inmiddels kreeg ze van de brandweer zuurstof toegediend in een politieauto. In de ambulance werd ze helemaal nagekeken maar ze hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Na een meting van de brandweer in de woning werd deze weer vrijgegeven.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision