Frietpan vat vlam in woning Achter de Blauwe Hand in Breda

0
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

BREDA – In een etagewoning aan de Achter de Blauwe Hand in Breda heeft zaterdagavond rond 23.15 uur een kleine brand gewoed. In de woning zou een frietpan vlam hebben gevat. De brandweer was snel met twee voertuigen ter plaatse en kon erger voorkomen. Na wat metingen gaf men het sein brandmeester en vertrokken de brandweerlieden terug naar de kazerne.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1506″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia