Wielrenner met traumahelikopter naar ziekenhuis na ongeval tijdens wedstrijd in Someren-Eind

0
Foto: Pim Verkoelen / SQ Vision

SOMEREN-EIND – Tijdens een wielerwedstrijd in Someren-Heide is zondagmiddag een ernstig ongeval gebeurd. Twee deelnemers aan de 1e Grens Land Klassieker kwamen rond 12.20 uur op de Goord Verberneweg met elkaar in botsing en daardoor ten val. Een van hen raakte ernstig gewond en was na het ongeval nauwelijks aanspreekbaar. De man is met een traumahelikopter overgevlogen naar een gespecialiseerd ziekenhuis.

Foto: Pim Verkoelen / SQ Vision

Route tijdelijk ingekort
De andere renner liep verwondingen in het gezicht op en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de oorzaak van de botsing is niets bekend. De wielerwedstrijd is na het ongeval tijdelijk ingekort maar nadat de hulpverleners het parcours hadden verlaten konden de renners weer de hele ronde gebruiken.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1507″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Pim Verkoelen / SQ Vision