Kind zwaargewond na val uit raam van woning in Helmond

0
Het kind viel vanaf de tweede verdieping naar beneden. Foto: Harrie Grijseels - SQ Vision

HELMOND – Een kind is maandagavond zwaargewond geraakt nadat het door nog onbekende oorzaak uit het raam van een woning aan het Brevierpad viel. Het kind voel twee verdiepingen naar beneden. Volgens omstanders zou het kind hooguit een jaar of vijf zijn.

Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision

Traumahelikopter
Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het kind is met ernstig letsel met een ambulance met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Een trauma-arts is met de ambulance meegereden. 

 

Foto’s: Harrie Grijseels – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1512″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: