Stormschades vanwege harde wind in delen van Brabant

0
De brandweer heeft in Roosendaal een forse tak verwijderd. Foto: Christian Traets - MaRicMedia

ROOSENDAAL – De brandweer heeft maandagavond enkele gevaarlijke takken verwijdert in Roosendaal. Door de hevige wind en regen waren deze takken afgebroken van een boom. De takken hingen vervolgens gevaarlijk boven een fietspad tussen de Jadedijk en de Flintdijk. De brandweer heeft vanuit de hoogwerker de takken verwijdert.

Roosendaal. Foto: Christian Traets – MaRicMedia

Breda
De harde wind van maandagmiddag zorgde er aan de Sweelincklaan in Breda voor dat een zonnescherm los kwam. De brandweer heeft het zonnescherm provisorisch vastgezet, zodat het scherm geen verdere schade aan kan richten. Een aannemer zal het scherm op een later moment moeten herstellen.

Breda. Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Tilburg
Maandagavond omstreeks 19:15 brak er door de harde wind en vele regen een grote tak van een boom aan de Puccinistraat in Tilburg-Noord. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de tak van de weg gehaald. De gemeente zal de tak af laten voeren door een bedrijf. 

Tilburg. Foto: Toby de Kort – De Kort Media