Tankwagen vat vlam op A17 bij Moerdijk

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

MOERDIJK – Een tankwagen heeft maandagochtend vlam gevat op de A17 bij Moerdijk. De vrachtwagen reed komende vanaf de A16 richting Moerdijk toen de tankwagen vlam vatte. Waarschijnlijk is een een klapband of vastgelopen remmen de oorzaak van de brand.

Meerdere brandweerwagens waren ter plaatse. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Koelen
De brandweer kwam met drie voertuigen ter plaatse. Behalve het blussen heeft de brandweer ook eigen tijd de tank gekoeld. Waarmee de tank geduld was en of deze gevuld was is niet bekend.

De tankwagen werd goed gekoeld door de brandweer. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

File
Door de brand ontstond een flinke file op zowel de A16 als de A17 richting Roosendaal omdat er maar één rijstrook beschikbaar was. Een berger zal de tankwagen takelen en afvoeren. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1509″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]