(VIDEO) Spectaculaire achtervolging gefilmd door politie voor tv-programma

0
De drie verdachten hadden slechts lichte verwondingen. Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

GALDER – Het tv-programma ‘De Meldkamer’ van SBS heeft spectaculaire beelden laten zien van een achtervolging door Brabant met bijna fatale afloop. De achtervolging eindigde in een crash op de Ballemanseweg in Galder.

Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Golf GTI
Op 12 januari 2016 slaan drie jongeren met hun Volkswagen Golf GTI op de vlucht als ze gecontroleerd worden door de politie. Omdat het duidelijk is dat deze drie jongeren niet willen stoppen wordt een achtervolging ingezet waarbij snelheden van meer dan 170km per uur worden gehaald. 

uit de bocht gevlogen
De vluchtauto raast over de A58, gaat dwars door de berm en slaat uiteindelijk een provinciale weg in. Een politiehelikopter wordt ter assistentie opgeroepen. Uiteindelijk eindigt de achtervolging in een crash. De vluchtauto is op de Ballemanseweg in Galder uit de bocht gevlogen en over de kop gegaan.

Alle drie aangehouden 
Twee verdachten vluchten maar worden ingerekend, een derde verdacht is in de auto achtergebleven en wordt uit de auto gehaald. Een wonder dat alle drie de verdachten slechts lichte verwondingen over hebben gehouden.