Vrachtwagen rijdt in op file op A67 bij Lierop

0
Foto: Harrie Grijseels - SQ Vision

LIEROP – Op de A67 bij Lierop is maandagmiddag een ongeval gebeurd waar drie vrachtwagens bijgetrokken waren. Volgens een getuigen zag een vrachtwagenchauffeur een file te laat waardoor hij niet tijdig meer kon remmen en de vrachtwagen voor hem ramde. 

Flinke schade bij de achterste vrachtwagen. Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision

Niemand gewond
Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Binnen korte tijd stond er wel een fikse file. Een berger heeft twee vrachtwagens getakeld, een derde kon op eigen kracht verder. 

 

Foto’s: Harrie Grijseels – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1511″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]