(VIDEO) Maserati en busje botsen in Bergeijk: twee gewonden

0

BERGEIJK – Bij een ongeval in Bergeijk zijn dinsdagmorgen twee gewonden gevallen. Rond 11.10 uur kwamen op de kruising van de Berkterbeemden en de Puttendijk een Maserati en een bestelbusje met elkaar in botsing. De Maserati raakte zwaar beschadigd maar de bestuurder bleef ongedeerd.

Foto: Rico Vogels – SQ Vision

Bekneld
De inzittenden van het busje kwamen er iets minder goed vanaf. Een jonge vrouw kwam bekneld te zitten en de brandweer moest de voorruit uit het busje zagen om het slachtoffer uit die benarde positie te bevrijden. De bestuurder wist wel op eigen kracht uit het busje te komen.

Foto: Rico Vogels – SQ Vision

Traumahelikopter 
Beide slachtoffers zijn met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van hun verwondingen is niets bekend. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse om hulp te verlenen. Waarschijnlijk was een voorrangsfout de oorzaak van het ongeval. Een ongevalsanalysedienst van de politie heeft ter plekke onderzoek gedaan.

 

Foto’s: Rico Vogels – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1514″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]