Drie wielrenners gewond bij aanrijding met auto op Brierstraat in Oss

0
Foto: Charles Mallo / SQ Vision

OSS – Drie wielrenners van WTC Berghem zijn vanmorgen op de Brierstraat in Oss gewond geraakt bij een botsing met een personenauto. Een groep van tien renners reed op de Brierstraat richting Heesch toen een ze werden aangereden door een personenauto die linksaf de Willibrordusweg in draaide.

Foto: Charles Mallo / SQ Vision

Laagstaande zon
De bestuurster van de auto verklaarde dat zij de groep over het hoofd had gezien door de laaghangende zon. De drie gewonden zijn met nog onbekend letsel met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. De automobiliste en de overige wielrenners kwamen met de schrik vrij. De politie heeft van hen verklaringen opgenomen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1513″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Charles Mallo / SQ Vision