Gewelddadige straatroof in Raamsdonksveer

0
De politie doet onderzoek op de Bartoklaan. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

RAAMSDONKSVEER – Dinsdagavond heeft er in Raamsdonksveer een straatroof plaatsgevonden. De beroving vond iets na half zeven plaats. Bij de straatroof raakte voor zover bekend niemand gewond. Of er iets buitgemaakt is is ook niet bekend. 

De straatroof zou in het parkje hebben plaatsgevonden. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Vechtpartij
Omstanders melden dat de straatroof in het parkje bij de rotonde aan de Beethovenlaan plaatsvond en dat er ook een vechtpartij op de Bartoklaan heeft plaatsgevonden. Over de precieze toedracht kon de politie niets vertellen. 

Burgernet
De daders van de straatroof gingen er na de beroving in een zwarte VW Polo vandoor. Burgernet vroeg in een bericht uit te kijken naar deze auto maar deze zou ondertussen al getraceerd zijn. Waar de auto gevonden zou zijn is niet bekend.