Ontkennende beschonken automobilist rijdt fietser aan in Eindhoven

0
Foto: SQ Vision Mediaprodukties

EINDHOVEN – Bij een ongeval op de Edenstraat in Eindhoven is maandagavond een fietsster gewond geraakt. De vrouw werd aangereden door een automobilist die waarschijnlijk onder invloed was. In eerste instantie ontkenden de inzittenden dat een van hen had gereden en dat iemand anders dit had gedaan en hierna het hazenpad had genomen.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties

Smoes
Een agent prikte echter al snel door deze smoes heen en vertelde beide mannen dat ze aangehouden waren. De mannen vertelden daarna alsnog wie er gereden had. Beide mannen waren echter al aangehouden en ze zijn overgebracht naar het bureau voor een alcoholtest en het afleggen van een verklaring.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties