(VIDEO) Auto belandt ondersteboven in water langs Graaf Engelbertlaan Breda

0

BREDA – Woensdagavond is een auto in een afwateringskanaal van een viaduct aan de Graaf Engelbertlaan Breda terecht gekomen. In de auto zaten twee mannen, deze konden op eigen kracht uit de auto komen. Het voertuig met belgisch kenteken lag in de bak op zijn kop.

Bergers hebben de auto uit het water gehaald. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Ziekenhuis 
De mannen zijn met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis ter controle. Twee bergers waren ervoor nodig om de auto uit de bak te takelen. Hoe de auto hierin terecht kon komen is niet duidelijk vermoedelijk zijn ze in een slip geraakt.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1520″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]