Kilo’s hennep en hasjplakken aangetroffen in pand Raamsdonk

0
Stockfoto - MaRicMedia

RAAMSDONK – De politie nam woensdag 13 september rond 17.00 uur op de Lageweg tientallen kilo’s henneptoppen en hasjplakken in beslag. Agenten hielden een 51-jarige man uit Raamsdonkveer aan. Hij was in het pand aanwezig, maar woonde daar niet.

Hennep en wapens
Naar aanleiding van een onderzoek stapte de politie woensdagmiddag het pand aan de Lageweg binnen. Agenten vonden ongeveer 85 kilo gedroogde henneptoppen en zo’n 35 kilo hasjplakken met wellicht een straatwaarde van 600.000 euro. Daarnaast lagen er munitie en vuurwapens, mogelijk jachtgeweren, in het pand. 

De verdachte zit vast voor verhoor.

UPDATE
Per abuis is het verkeerde pand op de foto gezet waarvoor onze excuses!! De foto’s zijn nu vervangen door een stockfoto.