Kop-staart aanrijding op Wilhelminalaan in Oosterhout

0

OOSTERHOUT – Bij een kop-staart aanrijding op de Wilhelminalaan in Oosterhout is woensdagmiddag een kind lichtgewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak botste drie auto’s op elkaar. Het kind wat in de achterste auto zat raakte gewond aan zijn hoofd en wordt door de ambulance ter controle naar de huisartsenpost gebracht. De andere bestuurders en inzittenden kwamen allen met de schrik vrij. 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Afgesloten
De Wilhelminalaan was tijdelijk afgesloten omdat er veel olie op het wegdek lekte. De gemeenst zal het wegdek reinigingen nadat twee auto’s door een berger zijn getakeld en afgevoerd. De derde auto kon op eigen kracht zijn weg vervolgen. 

Politie
De politie heeft van alle bestuurders de gegevens en verklaringen opgenomen. Onderzoek zal moeten uitwijzen wat de precieze toedracht van het ongeval is geweest. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1519″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]