Schietpartij op Jan Stevensstraat in Helmond, betrokkenen op de vlucht

0
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

HELMOND – Bewoners van de Jan Stevensstraat in Helmond zijn dinsdagavond opgeschrikt door een schietpartij. Meerdere omwonenden hoorden even voor 22.00 uur harde knallen en belden 112. Even daarvoor zou er sprake zijn geweest van een ruzie. De politie was snel ter plaatse maar toen waren de betrokkenen er al vandoor gegaan.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

Onderzoek
Agenten stelden meteen een onderzoek in en daaruit bleek dat er inderdaad sprake moest zijn geweest van een schietpartij. Op straat werden enkele hulzen aangetroffen. Van eventuele slachtoffers lijkt vooralsnog echter geen sprake. Omdat de betrokkenen nog niet zijn gevonden is ook niets bekend over de aanleiding voor het incident. De politie onderzoekt de zaak.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1518″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Harrie Grijseels / SQ Vision