Fietsster gewond, politiebus beschadigd en auto tegen lantaarnpaal

0
Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA – Een bizarre samenloop van omstandigheden donderdagochtend in Breda aan de Ruitersboslaan.

Fietsster lichtgewond 
Een jongedame raakte met haar auto een lantaarnpaal net voor het viaduct van de Ruitersboslaan. Hoe dit kon gebeuren is niet duidelijk. Nadat ze de lantaarnpaal had geraakt raakte ze ook een voorbij rijdende fietsster. Deze werd door een ambulance medewerker in de politiebus nagekeken en kon hierna weer verder. Ze kreeg wel het advies dat als ze pijn bleef houden om even langs de huisarts te gaan.

De auto liept schade op na het ongeval. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Schade aan politieauto
De politie die ter plaatse kwamen parkeerde hun dienstauto, zonder het weten dat de kap van de lantaarnpaal los hing, precies hun voertuig hieronder. Eeen harde wind zorgde ervoor dat de kap losraakte en bovenop de politiewagen terecht kwam. Het voertuig liep hierbij een deuk op en de zwaailichten raakte beschadigt. De politieagenten zelf bleven ongedeerd.

Ook de politieauto liep schade op. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Berger
Een hoogwerker die gealarmeerd was kwam de kap van de lantaarnpaal ophalen en de auto van de jongedame werd getakeld door een berger.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia