Vijf lichtgewonden bij ongeval met auto en vrachtwagen in Bladel

0
Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

BLADEL – Op de N284 ter hoogte van de Lange Trekken in Bladel is donderdagmiddag rond 13.15 uur een auto in botsing gekomen met een vrachtwagen die uit de richting van Hapert kwam. De auto kwam uit de richting van de Lange Trekken in Bladel en werd bij het stoplicht aangereden door de vrachtwagen.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

Auto in de sloot
De auto met daarin vijf oudere personen raakte door de klap in de berm en daarna in de een sloot. Alle inzittenden van de auto raakten door het ongeval lichtgewond. Meerdere ambulances kwamen naar het ongeval. Twee personen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

Oliespoor
De politie heeft de weghelft vanuit Hapert naar Bladel afgezet om hulpverleners de ruimte te geven. Er ligt ook een flink oliespoor. Dat word later opgeruimd. De vrachtwagen en auto zijn geborgen.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision