Man gewond na val van dak nieuwbouwwoning Made

0
De man viel van het dak en kwam op een steiger terecht. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

MADE – In Made is vrijdagmiddag een man van een dak gevallen bij werkzaamheden aan een nieuwbouwwoning aan de Dahliastraat. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog niet duidelijk, de politie doet daar onderzoek naar. 

Steiger
De man viel van het dak en kwam op een lager gelegen steiger terecht. Meerdere ambulances, brandweer en een traumahelikopter werden gealarmeerd. Die laatste hoefde niet meer ter plaatse te komen. 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

ziekenhuis
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. wat zijn verwondingen waren is niet bekend. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1523″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]