25e editie Trucker Truck Helvoirt doorkruist Boxtel

0
Foto: Sander van Gils - SQ Vision

BOXTEL – Zaterdag werd de 25e editie gehouden van de Trucker Truck Helvoirt. Deze Trucker Truck is sinds 1993 actief voor minder valieden. Maar liefst 125 trucks en andere speciale voertuigen namen aan deze editie deel.

Foto: Sander van Gils – SQ Vision

Verschillende activiteiten
Ook na de ritten werden er in Helvoirt nog verschillende activiteiten rondom de jubileumeditie, zoals een clown, een kleurhoek, artiesten, schminken en een hapje en een drankje georganiseerd.

 

Foto’s: Sander van Gils – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1528″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]