Auto rijdt slaapkamer binnen in Luyksgestel

0
De bestuurder is aangehouden. Foto: Berry van Gaal - SQ Vision

LUYKSGESTEL– Op zondagmorgen rond 07.40 uur is er in Luyksgestel aan het Boscheind een auto met hoge snelheid een slaapkamer van een woning binnen gereden. Een bewoner lag nog te slapen en kwam onder de auto terecht. Hij raakte bij het ongeval zwaar gewond, en is in kritieke toestand met spoed naar het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg gebracht. Het traumateam kwam ter plaatse om te assisteren. De bijrijdster raakte ook gewond en is naar het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven gebracht.

Foto: Berry van Gaal – SQ Vision

Aangehouden 
De bestuurder is aangehouden door de politie. Er word nagegaan of er alcohol in het spel is. De Verkeers Ongevallen Analyse onderzoekt de toedracht van het ongeval. Het huis word gestut. 

Foto: Berry van Gaal – SQ Vision
Foto: Berry van Gaal – SQ Vision