Politie houdt reconstructie dodelijk ongeval Bredaseweg Tilburg

0
Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

TILBURG – De politie heeft zondagmiddag een reconstructie uitgevoerd naar aanleiding van het dodelijk ongeval op de Bredaseweg van 27 juni van dit jaar. Een 23-jarige automobilist uit Oosterhout schepte daar twee fietsers: een 62-jarige Tilburger en een 42-jarige vrouw uit Tilburg. Zij overleden later in het ziekenhuis.

Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

Afgesloten
De zuidelijk gelegen rijbaan van de Bredaseweg werd vanwege de reconstructie in zijn geheel afgesloten vanaf de Reeshofweg in de richting van de Burgermeester Baron van Voorst tot Voorstweg.

 

Foto’s: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1529″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]