(VIDEO) Twee auto’s zwaar beschadigd door brand in Oss

0

OSS – Aan de Vorsterhoekstraat in Oss is in de nacht van zondag op maandag een auto uitgebrand. Omwonenden schrokken rond 3.45 uur wakker van een harde knal en toen ze buiten keken zagen ze de Renault Twingo in brand staan. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de pas twee en een halve maand oude auto volledig uitbrandde. Ook een tweede auto die ervoor stond geparkeerd raakte zwaar beschadigd.

Ook de auto voor de brandende Renault raakte zwaar beschadigd – Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Burgernet
Over de oorzaak van de brand is niets bekend. De politie onderzoekt de zaak en heeft onder meer onder omwonenden en gebruikers van social media een Burgernet bericht verspreid met de oproep of eventuele getuigen die iets verdachts hebben gezien 112 willen bellen. Ook zouden camerabeelden van een buurtbewoner worden bekeken.