Automobilist zwaargewond bij botsing met vrachtwagen op A16 bij Prinsenbeek

1
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

PRINSENBEEK – Op de snelweg A16 is dinsdagavond een ernstig ongeval gebeurd. Rond 21.45 uur botste een auto ter hoogte van Prinsenbeek achterop een vrachtwagen. De bestuurder raakte daarbij zwaargewond en is door de ambulancedienst met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Traumahelikopter
Ook de politie, brandweer en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De helikopter landde op de vluchtstrook van de snelweg. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. Er ontstond een flinke file.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1533″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia


1 REACTIE

  1. Ik reed gisteravond langs dit ongeval en zag dat er nog niemand bij was. Het voertuig stond op de rechterbaan. Ik ben direct gestopt om te kijken of er slachtoffers waren. Ik was de enige, die stopte, overige weggebruikers keken en reden gewoon door.
    Gekeken naar het slachtoffer, toen achteropkomend verkeer gewaarschuwd dat met hoge snelheid aankwam, dat bleef echter maar komen wat tot gevaarlijke situaties leidde. Toen besloten om bestuurder uit rokende auto te halen. Het was te gevaarlijk om het daarin te laten zitten, ook gezien de snelheid van het overige achteropkomende verkeer. Rijstroken waren op dat moment nog niet afgekruisd. Slachtoffer langs de kant gezet en nog steeds alleen gewacht op de hulpdiensten. Mensen moesten stoppen om langs het wrak te rijden. Maar helpen ho maar, werkelijk een schande !!! Begrijpen mensen dan niet dat, als je zelf in zo’n situatie terecht komt, dat je het dan ook prettig vind dat anderen je helpen. Ik hoop dat Peter er snel weer bovenop komt.

Comments are closed.