Brandweer redt oehoe uit boom in Dommelen

0
Foto: Rico Vogels / SQ Vision

DOMMELEN – De brandweer heeft dinsdagavond een oehoe gered uit een boom aan de Mouterwei in Dommelen. De uil was dagenlang vermist toen de eigenaar het dier dinsdagavond terugvond. De vogel uit de boom krijgen was echter lastig. En dus ging de man samen met een brandweervrouw in het bakje van de hoogwerker naar boven om de oehoe te vangen. Die was blij zijn baasje weer te zien en liet zich makkelijk vangen. Eind goed al goed.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1532″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Rico Vogels / SQ Vision