Grote verkeerscontrole langs N284 bij Bladel

0
De auto's werden op de parkeerplaats van zwembad De Smagtenbocht gecontroleerd. - Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

BLADEL – De politie houdt samen met enkele partners dinsdagmorgen een grote controle langs de N284 bij Bladel. Zo zijn ook de Belastingdienst en Douane aanwezig.Verkeer wordt van de N284 af gehaald en op de parkeerplaats van zwembad De Smagtenbocht gecontroleerd.

Diverse auto’s werden in beslag genomen – Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

Rollerbank
Zo zijn onder meer een mobiele weegbrug en rollerbank aanwezig om agrarisch verkeer en bromfietsers te controleren op respectievelijk hun gewicht en constructiesnelheid. Diverse auto’s zouden al in beslag zijn genomen. Hoeveel bekeuringen er al zijn uitgedeeld is niet duidelijk.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1531″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Berry van Gaal / SQ Vision