Drie gewonden bij kop-staart aanrijding in Odiliapeel

0
Foto: Marco van den Broek - SQ Vision

ODILIAPEEL – Bij een kop-staart ongeval tussen twee auto’s zijn woensdagmiddag meerdere gewonden gevallen. Het ongeluk gebeurde rond vijf uur. Volgens ooggetuigen raakte drie mensen gewond. Wat de ernst van de verwondingen van de gewonden zijn is niet bekend. 

Foto: Marco van den Broek – SQ Vision

Te laat
Volgens een omstander zag de bestuurder van het bestelbusje de afslaande auto te laat waardoor een ongeval onvermijdelijk was. Een berger heeft beide voertuigen getakeld en afgevoerd. 

 

Foto’s: Marco van den Broek – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1535″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]