(VIDEO) Oude man in scootmobiel in sloot, wordt ontdekt door voorbijganger

0

PRINSENBEEK – Een vrouw die woensdagmiddag over de Polderweg in Prinsenbeek kwam, zag dat er een man met scootmobiel en al in een sloot lag. Het was een diepe sloot waar water in stond. De vrouw probeerde de hulpdiensten te bellen, maar dat mislukte. Daarop heeft ze haar man die thuis was gebeld. Hij heeft vervolgens de hulpdiensten gebeld. Die kwamen massaal naar de Polderweg. De ambulance kwam, maar ook de brandweer en de politie.

Hulpdiensten hebben de man uit de sloot gehaald. Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Naar ziekenhuis
Agenten arriveerden als eerste. Zij kregen de scootmobiel waar de man nog in zat overeind. Het lukte ze echter niet om de man uit het water te krijgen, de kanten waren te steil en te hoog. Op dat moment arriveerde de brandweer. Die hebben een sjorband gebruikt om de man op het droge te trekken. De man was doorweekt, maar wel bij kennis. Hij is na behandeling in de ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft zijn scootmobiel meegenomen.

 

Foto’s: Tom van der Put – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1534″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]