Drie auto botsen op A59 bij Terheijden

0
Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

TERHEIJDEN – Aan het einde van de middag botsten er op de A59 tussen knooppunt Zonzeel en de afslag Terheijden drie auto’s op elkaar. Omdat er mogelijk sprake was van gewonden, werd er ook een ambulance opgeroepen. Door het ongeval ontstond direct een file tot aan knooppunt Zonzeel. Een politieauto die onderweg was naar het ongeval, en via de calamiteitenroute vlakbij het knooppunt de snelweg op wilde draaien, werd gehinderd door automobilisten die niet in de file wilden staan, en de calamiteitenroute gebruikten als afrit.

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Lichtgewond 
Uiteindelijk bleek het met de gewonden mee te vallen, de bestuurders zijn nagekeken in de ambulance maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Een berger heeft alle voertuigen afgesleept.

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia