(VIDEO) Asbest vrijgekomen bij brand in leslokaal van rijschool in Helmond

0

HELMOND – Bij een rijschool aan de Mierloseweg in Helmond heeft vrijdagmorgen brand gewoed in een loods. De loods zou volgens buurtbewoners gebruikt worden voor onder meer theorielessen. De brandweer had moeite om bij de brand te komen vanwege een stalen poort die ze moesten forceren.

Emotie bij de eigenaren van een Helmondse rijschool vrijdagochtend –
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

Asbest
Het lokaal is door de brand volledig verwoest. Het is niet bekend wat de oorzaak van de brand is geweest. De brandweer heeft een stuk afgezet omdat er vermoedelijk asbest is vrijgekomen. Er is niemand bij de brand gewond geraakt.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1536″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Harrie Grijseels / SQ Vision