Mislukte ramkraak met ‘springplank’ op sportwinkel in Tilburg

0
Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

TILBURG – Nog onbekende ramkrakers hebben in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks half vijf geprobeerd een ramkraak te plegen op Johns Sport Shop aan de Professor Goossenslaan in Tilburg. Met een Opel Corsa en twee liggers van een marktkraam werd een springplank gemaakt om vervolgens met het voertuig de pui van de sportwinkel binnen te vliegen.

Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

Negende keer
De poging om met het voertuig de pui binnen te rijden mislukte waarna de daders zijn gevlucht, daarbij bleef het voertuig achter. Voor Johns Sport Shop is het al de 9e keer in hun 8 jarige bestaan dat er ramkraken of inbraken zijn gepleegd. De politie doet onderzoek, en heeft het voertuig getakeld voor sporen.

Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS