Vermiste 10-jarig jongen uit Zeeland weer terecht

0
Stockfoto: Vermist / PKS

ZEELAND – In het dorpje Zeeland wordt vrijdagavond een 10-jarig kind vermist. Het kind is niet thuisgekomen bij zijn woonadres aan het Voor-Oventje. Het ventje is 1.55 meter lang, heeft donkerblond opgeschoren haar met een lok en draagt een legergroen bomberjack, een lichtgrijze spijkerbroek en zwarte schoenen. De jongen verplaatst zich op een omafiets met een goudkleurig stuur en witte spatborden.

Mogelijk weggelopen
De politie weet niet waarom de jongen niet is thuisgekomen en houdt er rekening mee dat hij op eigen initiatief is weggelopen. Agenten zoeken contact met familie, vrienden en bekenden van de jongen om te proberen hem zo te traceren. Heeft u hem vanavond nog gezien? Bel dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Treft u het kind aan? Bel dan meteen 112 zodat de politie hem weer snel veilig naar huis kan brengen. De politie zegt zich zorgen te maken over de vermissing.

Update:
De politie heeft afgelopen nacht rond 3.15 uur bekendgemaakt dat de jongen weer is gevonden. Hij zou het goed maken. Waar hij al die tijd geweest is en waarom hij niet was thuisgekomen is uit privacyoverwegingen niet bekendgemaakt. Ook is niet duidelijk waar de jongen is gevonden.