Bankje voor bij overval omgekomen Mien Graveland onthuld in Helmond

0
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

HELMOND – Burgemeester Elly Blanksma heeft zaterdagmorgen aan de Bestevaer in Helmond een bankje onthuld ter nagedachtenis aan Mien Graveland. Het veldje staat voor het huis waar de 86-jarige vrouw ruim drie jaar geleden werd overvallen. Mien Graveland overleed later die avond in het ziekenhuis aan de verwondingen die ze bij de zeer gewelddadige overval opliep. Het bankje moet mensen uit de wijk weer bij elkaar brengen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1538″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Harrie Grijseels / SQ Vision