(VIDEO) Auto uitgebrand in Berghem, eigenaresse verdenkt ex-partner van brandstichting

0

BERGHEM – Aan het Bergereind is zaterdagnacht een auto uitgebrand. De terreinwagen vatte rond 0.40 uur vlam toen die bij de eigenaresse voor de deur stond geparkeerd. Het is al de tweede keer dat van de vrouw een auto is uitgebrand. Ook zou er al eens een steen door de ruit zijn gevlogen. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto onherstelbaar werd beschadigd.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Eigenaresse verdenkt ex-partner
De vrouw verdacht haar ex-partner ervan de brand te hebben aangestoken. Er zou al een langlopend conflict aan vooraf zijn gegaan. De politie heeft de auto af laten voeren voor sporenonderzoek en zei de eigenaresse toe om ook de ex-partner, die in Haren zou wonen, op te gaan zoeken. Onder omwonenden en gebruikers van social media is een Burgernet bericht verspreid met een oproep voor mensen die iets verdachts hebben gezien om zich te melden.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1539″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision