Brand verwoest 45km wagentje in Tilburg, woning zwaar beschadigd

0
Foto: Toby de Kort - De Kort Media

TILBURG – Maandagochtend omstreeks 05:30 melden een voorbijganger dat er een auto in brand stond aan de Trouwlaan in Tilburg. De vlammen waren zo hevig dat ze oversloegen naar een woning. Mensen van twee woningen moesten tijdelijk hun woning verlaten door de brand. De woning liep veel schade op.

Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Tweede keer
Het voertuig wat in brand stond bleek een 45km wagentje te zijn. Op 12 september werd dit 45km wagentje van de zelfde eigenaar ook getroffen door een brand. Rond de zelfde tijd werd toen ook het voertuig in brand gestoken. Ook dit keer gaan politie en brandweer er vanuit dat het voertuig is aangestoken. De politie doet ter plaatse onderzoek.

Middelbrand
De brandweer schaalde op naar middelbrand en kwam met 4 wagens ter plaatse. De politie sloot de trouwlaan tijdelijk af. De schade is groot. 

 

Foto’s: Toby de Kort – De Kort Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1541″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]