(VIDEO) Ernstig gewonde bij ongeval na achtervolging in Oudenbosch

0

OUDENBOSCH – Zondagavond omstreeks 21.15 uur is de bestuurder van een personenauto ernstig gewond geraakt in Oudenbosch op de rotonde waar de Vaartweg de N640 kruist. Als gevolg van dit ernstige ongeval is de rondweg in Oudenbosch de enkele uren afgesloten geweest.

Foto: Christian Traets – MaRicMedia

Stopteken politie
Even voor het ongeval had de bestuurder van de betreffende auto een stopteken gekregen van surveillerende agenten. De bestuurder negeerde het stopteken en hij ging er vandoor. Hij is vermoedelijk uit de auto geslingerd en in een naast de weg gelegen sloot terecht gekomen.

Foto: Christian Traets – MaRicMiedia

Ander voertuig
Vermoedelijk is de bestuurder de macht over het stuur verloren in een flauwe bocht en waarschijnlijk heeft hij, voordat hij van de weg raakte, ook nog een ander voertuig geraakt. De bestuurster van dit voertuig heeft last van haar nek en is overgebracht naar het ziekenhuis. Meerdere ambulances en een trauma-helikopter kwamen ter plaatse. De ernstig gewonde automobilist is overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg.

Het tweede voertuig. Foto: Christian Traets – MaRicMedia

VOA
Het team Verkeersongevallen Analyse kwam ter plaatse om de toedracht van het ongeval te onderzoeken. Daarna is het wegdek gereinigd en vrijgegeven.

De identiteit van beide betrokkenen is nog niet bekend. Vermoedelijk zal de politie maandag meer informatie bekend maken.

 

Foto’s: Christian Traets – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1540″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]