Man met traumahelikopter naar ziekenhuis na allergische reactie

0
De man is per helikopter naar het ziekenhuis overgebracht. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – Een man die door onbekende oorzaak een allergische reactie kreeg is maandagmiddag met spoed met een traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd. Meerdere ambulances, politie en traumahelikopter kwamen maar de Van Liedekerkestraat in Oosterhout om eerste hulp te verlenen. Gezien de ernst van de situatie werd besloten de man met de traumahelikopter naar het ziekenhuis te vervoeren. 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Veel bekijks
De traumahelikopter landde in de achtertuin van een woning in de Pottebakkerstraat. Het landen en opstijgen trok veel bekijks van omwonenden. 

Wat de oorzaak van de allergische reactie is geweest van de man is niet bekend. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1543″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]