Vier mensen uit Bergeijk in Westerhoven aangehouden voor voertuigcriminaliteit en witwassen

0
Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

BERGEIJK – Maandagochtend vroeg heeft de politie vier mensen gearresteerd op verdenking van witwassen en/of voertuigcriminaliteit. Er zijn onder andere auto’s, motoren en een boot in beslag genomen. Bij een van de huiszoekingen is een vuurwapen en een gasalarmpistool aangetroffen.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

Van bed gelicht
Om half zeven werden de verdachten van hun bed gelicht. Dat gebeurde in woningen aan de Steenovens in Westerhoven en in een woning aan de Koningsvogel in Bergeijk. Het gaat om een 48-jarige man en 28-jarige man uit Westerhoven en een 52-jarige vrouw uit die plaats. In Bergeijk is een 50-jarige man gearresteerd. Zij zijn allen ingesloten en in verzekering gesteld.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision