(VIDEO) Brug over Marksluis Oosterhout weer begaanbaar

0

OOSTERHOUT – Voor de tweede keer binnen korte tijd is de brug over de Marksluis aan de Burg. Huijbregts-Schiedonlaan in Oosterhout defect geweest. Volgens rijkswaterstaat gingen de slagbomen open terwijl de brug nog omhoog stond. Daarna ging de brug niet meer naar beneden. Tegen de avond werd er proefgedraaid. Tegen zes uur was de brug weer toegankelijk en kon het verkeer er weer overheen.

Monteurs zijn ter plaatse. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Tweede keer
Het is de tweede keer in korte tijd dat deze brug niet meer naar beneden ging en voor de nodige overlast zorgt. In juni van dit jaar was het ook al raak. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1544″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]