(VIDEO) Grote uitslaande brand bij autobedrijf in Roosendaal

0

ROOSENDAAL – Een grote uitslaande brand aan De Meeten in Roosendaal zorgt voor een flinke rookoverlast die volgens de brandweer richting het centrum trekt. De brand ontstond woensdagochtend in het pand waar een autobedrijf in gevestigd is. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Er is sprake van brandend kunststof en rubber waardoor er enorm veel rook vrijkomt bij de brand en het sterk wordt aangeraden uit de buurt te blijven.

De brandweer is met een hoogwerker ter plaatse. Foto: Christian Traets – MaRicMedia

Middelbrand
De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse en heeft opgeschaald naar middelbrand. 

 

Foto’s: Christian Traets – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1545″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]