Politie houdt grote verkeerscontrole op verzorgingsplaats langs A27 bij Hank

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

HANK – Bij een grote verkeerscontrole langs de A27 bij verzorgingsplaats De Keizer heeft de politie samen met de belastingdienst, RDW en de douane woensdagavond een grote verkeerscontrole gehouden. Bij deze controle zijn een aantal auto’s in beslag genomen en is een aanzienlijk bedrag geint door de belastingdienst. Ook zijn er een aantal aanhoudingen verricht.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

ANPR
De controle vond plaats van 15:00 uur en duurt tot 21:00 uur. Weggebruikers die gebruik maakte van de A27 werden van beide kanten gecontroleerd door de politievoertuigen met ANPR, een nummerplaat registratie systeem wat aangeeft als er een “hit” is. Bij een hit word de desbetreffende auto door motoragenten meegenomen naar de controleplaats.

De precieze uitkomst van deze controle zal donderdag in de loop van de middag bekent worden gemaakt.  

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1546″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]