(VIDEO) Afzuigkap vat vlam in woning in centrum Breda

0

BREDA – Donderdagavond uur heeft er een brand gewoed in een afzuigkap in een woning aan de Lange Brugstraat. De brandweer schaalde al snel op naar middelbrand, omdat het koopavond was en het zeer druk was in de stad. Ook de hulpdiensten hadden hier last van veel luifels waren nog uit en diverse fietsen blokkerde de weg ook diverse uitstallingen stonden in de weg.

Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Twee gewonden 
Bij de brand hebben twee personen rook ingeademd en deze zijn door de medewerkers van de ambulances nagekeken. Het is niet duidelijk of deze ook naar het ziekenhuis zijn gegaan.

Veel bekijks
De politie had de straat afgesloten aan beide zijde. De brand trok heel veel publiek. Nadat de brand onder controle was heeft de brandweer het pand geventileerd.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1551″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]