Scooterrijder gewond bij aanrijding in Oss

0
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

OSS – Bij een ongeval op de Joost van den Vondellaan in Oss is donderdagavond een scooterrijder gewond geraakt. Het slachtoffer kwam rond 18.45 uur op de kruising met de De Costastraat in botsing met een automobiliste. Een ambulance bracht de scooterrijder met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis. Of het om een man of een vrouw gaat is bij ons niet bekend.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Schade
Zowel de scooter als de auto liepen de nodige schade op. Van de scooter was onder meer het windscherm vernield en enkele kappen beschadigd. De auto liep behoorlijk wat schade op aan de zijkant.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1550″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision